Erhvervslokaler til leje

Hvis du søger erhvervslokaler til leje, har DN Erhverv A/S to selvstændige søstervirksomheder; Lokalebasen.dk og MatchOffice, som tilsammen rådgiver vedr. leje og udlejning af erhvervslokaler.

Lokalebasen.dk er DN Erhvervs nyeste søstervirksomhed, der formidler alle former for erhvervslokaler indenfor kontor, lager og produktion. Her finder du erhvervslokaler til leje i de fleste prisklasser og standarder.

Lokalebasen.dk har erhvervslokaler til leje i hele Danmark, dog ligger den den største koncentration omkring storbyerne København, Århus og Odense.

 » Se ledige erhvervslokaler

Erhvervslokaler i kontorhotel?

MatchOffice har eksisteret siden 2005 og er førende på det danske og europæiske udlejningsmarked for erhvervslokaler, når det drejer sig om formidling af kontorlokaler i et kontorhotel eller et kontorfællesskab.

I et Kontorhotel kommer du til at bo dør om dør med andre virksomheder, og der vil være adgang til en lang række fælles faciliteter og ekstra services som f.eks kantine og telefonpasning. Standarden vil typisk være højere end gennemsnittet.

» Se ledige kontorhoteller

Hvad enten du er på udkig efter nye erhvervslokaler, eller du ejer eller administrerer ejendomme med erhvervslokaler, kan Lokalebasen.dk og matchOffice hjælpe dig.

 

Vi har oplevet et forløb med stor professionalisme og klog og kyndig rådgivning, der lever op til det bedste i fagets standard i forbindelse med salget af ejendommen Griffenfeldsgade 6, DK 2200 N. 

Vi har været meget glade DN Erhvervs parathed og store tilgængelighed under hele forløbet.

Inger, Niels og Eva Holck, Griffenfeldsgade 6, 4 th, 2200 Kbh. N

DN Erhverv beskæftiger sig med: Formidling af investeringsejendomme, investering i ejendomme, salg af ejendomme og rådgivning vedr. investeringsejendomme.
Investeringsejendom · Udlejningsejendom · Ejendomsinvestering · Erhvervsejendom · Retailejendomme · Erhvervslokaler · Erhvervslejemål · Erhvervsejendomme · Offices for rent in Denmark · Bureaux á louer au Danemark · Büroräume mieten in Dänemark · Copyright © DN Erhverv ApS