Erhvervsejendomme med ledige erhvervslokaler

Hvis du er på udkig efter ledige lejemål i erhvervsejendomme, har DN Erhverv A/S to selvstændige søstervirksomheder; Lokalebasen og MatchOffice, som tilsammen rådgiver vedr. leje og udlejning af lokaler i erhvervsejendomme.

Lokalebasen er DN Erhvervs nyeste søstervirksomhed, der formidler ledige lejemål i erhvervejendomme, hvad enten det drejer sig om kontorlokaler eller lager- og produktionslokaler. Via lokalebasen kan du finde frem til lejemål i erhvervejendomme i de fleste prisklasser og standarder.

Lokalebasen har lejemål i erhvervejendomme i hele Danmark, dog ligger den den største koncentration omkring storbyerne København, Århus og Odense.

 » Se ledige erhvervsejendomme

Erhvervsejendomme indrettet som kontorhotel

MatchOffice har eksisteret siden 2005 og er førende på det danske og europæiske udlejningsmarked for formidling af lokaler i erhvervsejendomme, der er indrettet som kontorhotel eller kontorfællesskab.

I erhvervsejendomme der er indrettet til et kontorhotel, kommer du til at bo under samme tag med andre virksomheder. Det giver mulighed for fleksibilitet og netværk og gør, at du får adgang til en lang række fælles faciliteter og ekstra services, som f.eks kantine og telefonpasning. Standarden i et kontorhotel vil typisk være højere end gennemsnittet.

» Se ledige kontorhoteller

Hvad enten du er på udkig efter nye lokaler i erhvervsejendomme, eller du ejer eller administrerer erhvervsejendomme med lokaler, kan Lokalebasen og MatchOffice hjælpe dig.

» Ønsker du at investere i erhvervsejendomme?

Vi har oplevet et forløb med stor professionalisme og klog og kyndig rådgivning, der lever op til det bedste i fagets standard i forbindelse med salget af ejendommen Griffenfeldsgade 6, DK 2200 N. 

Vi har været meget glade DN Erhvervs parathed og store tilgængelighed under hele forløbet.

Inger, Niels og Eva Holck, Griffenfeldsgade 6, 4 th, 2200 Kbh. N

DN Erhverv beskæftiger sig med: Formidling af investeringsejendomme, investering i ejendomme, salg af ejendomme og rådgivning vedr. investeringsejendomme.
Investeringsejendom · Udlejningsejendom · Ejendomsinvestering · Erhvervsejendom · Retailejendomme · Erhvervslokaler · Erhvervslejemål · Erhvervsejendomme · Offices for rent in Denmark · Bureaux á louer au Danemark · Büroräume mieten in Dänemark · Copyright © DN Erhverv ApS